Munay-ki Mester tanfolyam

Mi a Munay-Ki?
A perui Andokban van egy ősi spirituális tradíció, ami az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegő és tűz) dolgozik. A Munay-Ki egy kilenc rituálés beavatás az Andokbeli papoktól, ami begyógyítja a múlt sebeit, megtisztítja a Fénylö Energia Mezönket az úgynevezett lelki salakanyagoktól. A Munay-Ki egy quechua szóból származik, jelentése: „Szeretlek”. Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Az Andokban úgy tartják, hogy a Munay-Ki egy kód ehhez az új emberiséghez. Amennyiben Ti is szeretnétek megtapasztalni az erejét ennek a tradíciónak a természet erőit használó gyakorlatokkal, hogy felébresszétek a bennetek rejlő bölcsességet, s hogy még tudatosabbak legyetek saját magatok és az emberisége irányában, akkor itt a helyed.
Előre nem tudjuk megmondani, hogy milyen változást hoz az életedben, de abban biztosak vagyunk, hogy egy magasabb szintű változás veszi kezdetét az életedben miután részesültél a 9 rituálé energiájában.

A tanfolyamon résztvevők a kilenc beavatáson kívül megtanulják azt is, hogy hogyan tudják továbbadni a beavatásokat.

A tanfolyam ára 50.000 Ft. A tanfolyam teljes díjának 50%-át előre utalással kell fizetni a jelentkezés során.
A fennmaradó összeget a tanfolyam végén készpénzben kell fizetni a helyszínen.

A tanfolyam elvégzése után minden résztvevő központilag a Felnőttképzési rendszer által kiállított magyar nyelvű tanúsítványt kap.

Jelentkezni a következő linken tudsz: https://www.reikineked.hu/jelentkezes

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2020/003876
B/2021/000275

Szeretettel,
Korponay Bocko Henrietta és Korponay Zoltán

Megosztás és kedvelés