Spirituális coaching

Azoknak, akik kezdők a pályán. Azoknak, akik megrekedtek a vállalkozásban és nem tudják, hogyan tovább. Azoknak, akik szeretnék felfedezni Önmagukat. Azoknak, akik szeretnék magasabb szintre emelni önismeretüket és megfejlődni azt, amiről eddig csak álmodni mertek.

A közös munka előtt fontosnak tartom egymás megismerését, hiszen ez a bizalom alapja, ami nélkül nem létezik sikeres együttműködés.

Korponay Bocko Henrietta vagyok több, mint egy èvtizede járom az önismeret és a tudatosság útját. Ezen évek alatt a segítő szakmában is szereztem tapasztalatokat. Spiritualitás oktatókènt, masszőrkènt és szülésznői munkakörben is tevèkenykedtem. Az évek során több száz emberrel dolgoztam együtt.

Több, mint 300 tanfolyamot tartottam önismereti, energetikai, szülészeti és babákhoz kapcsolódó témában, valamint több, mint 500 órányi segítő ülés van mögöttem. Ezen időszak alatt megtanultam, hogy a segítségnyújtás akkor ér célba, ha azt a fogadó fél valóban beèpíti az életébe és hajlandó segíteni Önmagán is.

Ebből kifolyólag alkottam meg a programot, amely olyan embereknek segít, akik magasabb szinten szeretnének fejlődni. Akik nem elégszenek meg az instant, gyors megoldásokkal, hanem egy alapos, hosszútávú és maradandó megoldást szeretnének az életükben.

Jómagam is végigmentem azon az úton, amelyre most invitállak tèged. Valós èrzèsekkel, együttérzéssel és tapasztalatokkal támogatlak a célod elérésében.

Számomra fontos a fejlődés és a szabadság az életben. Ez a fajta nézőpont jelen van a munkámban is, így biztos lehetsz abban, hogy nem kerülsz semmiféle kényszerhelyzetbe a közös munkánk során.

Könnyedség, játékosság, szabadság, önismeret és szeretetteljes figyelem az, ami a munkámat jellemzi és amit te is megtapasztalhatsz, ha velem dolgozol.
Nincs kényszer, nincs elvárás, nincs erőltetès.

A szakmáimból adódóan (szülésznő, masszőr, spiritualitás oktató, life coach, babamasszőr és oktató) egy teljeskörű támogatást nyújtok neked, így,ha a közös munka során bármilyen elakadásod bukkan felszínre, együtt helyreállítjuk. Természetesen teszem mindezt a saját kompetenciáimon belül, az elmúlt évtized tapasztalataira alapozva.

A küldetésem, hogy segítsek neked az álmaidat valósággá formálni, hogy ne csak álmodd az életet, hanem ÉLD meg az álmaidat!

Spirituális coaching program részletei:

1. Jelentkezz be telefonon (+ 36 70 409 9529), vagy e-mailen (reiki@reikineked.hu) az első konzultációra, amely díjmentes és teljesen online, messengeren keresztül, videóhívásban zajlik. Mindössze fél órát vesz igénybe. Az első alkalom során van lehetőséged eldönteni, hogy szeretnél belevágni a teljes programba, vagy sem.

2. Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnéd elkezdeni a programot, hivatalosan is fogadjuk a jelentkezésedet ezen a linken: www.reikineked.hu/jelentkezesonline. (A linkre kattintva már tudsz is jelentkezni.) Ezután vágunk bele a programba, amely 5 alkalomból áll és teljesen online zajlik. Az első konzultációhoz hasonlóan. Az időpontokat mindig közösen határozzuk meg, hogy mindkettőnknek a legjobb legyen. Az ülések egyéni formában zajlanak, így csak veled foglalkozom. Az egyeztetés e-mailben zajlik, hogy mindkettőnk számára visszakereshető legyen.

3. Összesen legalább 5 alkalom szükséges ahhoz, hogy látható eredményt érj el az életedben. Az ülések időtartama alkalmanként 60 perc. Gyakoriságát tekintve 1-2 hetente van lehetőség részt venni rajtuk. Ez csak rajtad múlik.

4. A program díja alkalmanként 15.000 Ft. 2024. január 31-ig bevezető áron mindössze 11.990 Ft./alkalom. Amennyiben egyszerre fizeted ki a teljes programot, úgy kedvezményt is kapsz. 75.000 Ft. helyett mindössze 69.990 Ft-ért vásárolhatod meg. DE! 2024. január 31-éig 59.950 Ft-ért lehet a tiéd az 5 alkalmas spirituális coaching program. A program díját előre utalással tudod fizetni, amelyről a részletes információt a hivatalos jelentkezés után kapod meg.

5. A program során feltárjuk, hogy melyik az az életterület, ahol elakadtál és megkeressük az elakadásod okát. Miután megtaláltuk az okát, igyekszünk helyreállítani azt, különböző eszközökkel, feladatokkal. Felállítunk közösen egy konkrét célt, amely felé haladni fogunk lépésről lépésre, minden egyes alkalommal.

6. Minden alkalom után lesz feladatod, amelyet el kell végezned a következő online ülésig. Így tudsz haladni a célod felé. Nyugi! A feladatot te fogod bevállalni és eldönteni, hogy mit végzel el. Nem erőltetek rád olyan feladatokat, amelyeket nem érzel magadénak.

7. Fontos, hogy tudd a program során, mint egy jó barát támogatlak, motivállak és fogom a kezed. Biztatlak, hogy haladj előre a célod felé, de semmiképp sem leszek a megmondó szülőd, aki kioktat és megmondja, hogy mit csinálj.

8. Segítek feltárni a benned rejlő erőforrásaidat és olyan eszközöket mutatok neked, amelyekkel megtanulod megfelelően felhasználni és feltölteni őket.

9. Segítek, hogy helyreálljon az önbizalmad és úgy fejlődj, ahogy eddig még soha. Gyakran hallom: „Nem is tudtam, hogy képes vagyok erre is.” A program végére tőled is elhangozhat ehhez hasonló mondat.

10. Fontos! A spirituális coaching NEM terápia, NEM tanácsadás. A spirituális coaching egy olyan módszer, amely elkísér az utadon, hogy ne egyedül keljen félre löknöd az utadban álló sziklát. Nem helyetted dolgozik, hanem veled. Nem mondja meg, hogy mit csinálj, hanem rávezet arra, hogy mi a helyes út. Nem kényszerít olyan dolgokra, amelyeket nem akarsz, hanem kihozza belőled a legjobb énedet.

MIKOR AJÁNLOM NEKED A PROGRAMOT?

 • Ha úgy érzed önismeretbe kezdenél, de nem tudod merre indulj el. Manapság nagyon sok könyv és oktatóanyag érhető el díjmentesen is, de sokszor képes összezavarni az embert. Előfordulhat, hogy nem tudod eldönteni a temérdek mennyiségű anyag, szemlélet közül melyik az, amelyik igazán neked való. Segítek tisztán látni, rendet rakni a fejedben, hogy el tudd dönteni merre indulj el az évtizedek óta tartó önismeret már nem elég ahhoz ,hogy átlendülj egy problémán,vagy megrekedtél. Az élet gyakran állít váratlan helyzetek elé és előfordul, hogy egyedül nem megy. Ilyenkor van értelme a spirituális coachingnak. Segít átlendülni a problémákon és segít feloldani az elakadásaidat.
 • Ha segítő vállalkozásba kezdenél, de nem tudod, hogyan.
  Az ötlet sokszor kipattan az ember fejéből, de néha a megvalósítás kicsit nehézkessé válik. A spirituális coaching segít megfogható célokká formálni az ötleteidet, így meg is tudod őket valósítani. Többé nem csak elfeledett vágyaid lesznek, hanem eredményeid is.
 • Ha segítő vállalkozásod van és úgy érzed mindent bevetettél, de elfogytak az ötleteid. Mindent megpróbáltál, már nem tudod, mivel tehetnél még többet az ügyfeleidért és a vállalkozásodért.
 • Ha nem találod az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között.
  Előfordul, hogy túl sokat dolgozol és nem jut időd, vagy energiád arra, hogy a pároddal, vagy a családoddal minőségi időt tölts. Folyamatosan fáradt, kimerült vagy, mire odaérsz, hogy a pároddal, családoddal legyél. Úgy érzed, hogy kifacsarod minden energiádat a munkád során és otthonra már nem jut semmi. A spirituális coaching segít, hogy egyensúlyba hozd a munkádat és a magánéletedet.
 • Ha kiégtél és folyton csak halogatsz. A kiégés és a halogatás manapság már hétköznapi, de nem egy optimális egyensúlyi állapot az ember életében. Ilyenkor vész kárba a sok energia, erőfeszítés és IDŐ, amiből bizony korlátozott készlet áll a rendelkezésünkre. Amennyiben úgy érzed szeretnél véget vetni a halogatásnak, az időhúzásnak és szeretnéd minőségében élvezni a rendelkezésedre álló időt, a spirituális coaching neked való.

  Amennyiben magadra ismertél és szeretnéd megváltoztatni a jelenlegi helyzetedet, kérd az ingyenes fél órás online konzultációt a fent megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Add meg a lehetőséget a változásnak!

  „Mit másnapra hagyunk, félig már elveszett.”
  (Pierre Corneille)


Megosztás és kedvelés