Reikineked

Szeretettel köszöntünk a weboldalunkon!

Korponay Zoltán vagyok, hétköznapi foglalkozásomat tekintve informatikus vagyok, informatikai biztonsággal foglalkozom.

17 éves koromban találkoztam először a Reikivel. Kerestem az utam, egy teljesen materialista világból érkeztem. Egy olyan világ tárult szemem elé, melyet előtte el sem tudtam képzelni. Nem volt kivel beszélnem róla, nem volt kihez forduljak a kérdéseimmel. Akkor nagyon meg voltam ijedve, de végül sikerült megtalálnom az utam.

Az elmúlt 25 évben volt lehetőségem sok-sok alkalommal használnom a Reikit és így meggyőződéssel állíthatom, hogy a Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket.

Több Reiki irányzattal megismerkedtem, egy kicsit talán mindegyik más, de az alapok mindegyiknél ugyanazok.
2015 óta tanítom a Reikit a tanulni vágyók részére. Sok szkeptikussal találkoztam már, de nagyon ritka, ha egy tanfolyamról valaki hazamegy úgy, hogy azt mondja: „nem érzem az energiát”.

Bárki megtanulhatja, nincs olyan, hogy: “Én ehhez nem vagyok tehetséges”. Mindenkinek működik, egyszerűen csak gyakorolni kell.

Sokan azt gondolják, hogy ha megtörtént a Reiki Mesteri beavatás, akkor Ők már Mesterek. Úgy gondolom, hogy ez csak egy lépés a sok közül, a Mesterré válás útján. Nekem évek kellettek ahhoz, hogy eljussak oda, hogy továbbadjam a Reikit másoknak.

Minden nap, minden tanfolyamon és minden tanítványtól Én is tanulok. A tanfolyamokon és az utána következő beszélgetések során a Reiki irányelvei alapján irányt mutatok , de a lépéseket már mindenkinek magának kell megtennie.

Szokták kérdezik, hogy miért „Reikineked”? Egyszerűen ez jutott eszembe, ezt a Reiki-t Én adom át Neked. Tőlem-neked, így lett „Reikineked”.

A Reiki volt az első, de nem az utolsó. 2018-ban elengedtem azt a korlátot, hogy csak a Reikit tanítsam, szerettem volna minél többet átadni az elmúlt 25 évben megszerzett ismeretből. Tanultam Reikit, Mátrix módszert, Metamorf masszázst, Angyalkommunikációt, Integrált Energia Terápiát, Dzsunát (Orosz kontakt nélküli energetikai masszázs), Kvantumérintést, Tudatos teremtést, Munay-ki-t és még biztosan van néhány. Ezeknek a tanfolyamoknak egy részét tanítom/tanítjuk.

2019 áprilisában Budapesten az egyik Reiki tanfolyamon találkoztam egy határon túli lánnyal. A Reiki és a spiritualitás iránti fogékonysága, tudásvágya és érzékelése felkeltette a figyelmemet. Az elhivatott tanulása és gyakorlása eredményeként 2019 decemberében Reki Tanár oklevelet kapott. Ő Bocková Henrieta, aki 2019 decembere óta szinte minden tanfolyamra jön velem és együtt tartjuk a tanfolyamokat. Ma már nincsen Reikineked nélküle, időközben az élet úgy hozta, hogy Mi most már a magánéletben is egy párt alkotunk.

Megosztás és kedvelés