Kundalini Reiki tanfolyam

Mi a Kundalini?

A Kundalini energia minden emberben megtalálható. Egy összetekeredett kígyó képében lapul meg a gyökércsakra mélyén ez az energiaminőség. A kígyót általában negatív töltetű tulajdonságokkal ruházzák fel a sztereotípiák szerint, pl. mérgező energia, durva és elmét bódító energia és még sok hasonló jelzőt használnak a kígyóval kapcsolatban és magával a Kundalini energiával kapcsolatban is. A Kundalini energia ugyanolyan energia, mint bármelyik más, finom különbségekkel.

Aki felébreszti a Kundalini energiát, képes használni, irányítani és kordában tartani azt. A kígyó felébresztése hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez, amely változásokat indíthat el az életünkben.
A Kundalini – Reiki tanfolyam során nem csak felébresztjük a Kundalini energiát, hanem megtanuljuk azt is, hogyan használjuk és tartsuk kordában azt.

A Kundalini – Reiki tanfolyam része az energetikai beavatás is, amely során felébresztjük a Kundalinit.

A Kundalini-Reiki a meditációs technikák dán tanáráról, Ole Gabrielsentől származik.

A földre egy Kuthumi nevezetű mester csatornázta le és adta át a tudását minden embernek, aki készen állt annak a befogadására. A Kundalini-Reiki energia megtisztítja az energiatestet és a csakrákat is. Támogatásában áll az egyetemes ismeretek, szeretet, béke és harmónia.
Napjainkban könnyen tanulható és továbbadható személyesen és távoktatás keretein belül is.

A Kundalini – Reiki egy olyan utat mutat számunkra, amely a megkönnyebbülés, elégedettség, nyugalom és boldogság eléréséhez vezet.

A Kundalini-Reiki három szintű tanfolyam keretén belül sajátítható el.
Kundalini-Reiki 1 tanfolyam – 25.000 Ft.
Kundalini-Reiki 2 tanfolyam – 30.000 Ft.
Kundalini-Reiki Mester tanfolyam – 38.000 Ft.

Megosztás és kedvelés