Kundalini Reiki tanfolyam

Mi a Kundalini?

A Kundalini energia minden emberben megtalálható természetes energiaforrás. Egy összetekeredett kígyó képében lapul meg a gyökércsakra mélyén ez az energiaminőség. A kígyót általában negatív töltetű tulajdonságokkal ruházzák fel a sztereotípiák szerint, pl. mérgező energia, durva és elmét bódító energia és még sok hasonló jelzőt használnak a kígyóval kapcsolatban és magával a Kundalini energiával kapcsolatban is. A Kundalini energia ugyanolyan energia, mint bármelyik más, finom különbségekkel.

Aki felébreszti a Kundalini energiát, képes használni, irányítani és kordában tartani azt. A kígyó felébresztése hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez, amely pozitív változásokat indíthat el az életünkben.
A Kundalini – Reiki tanfolyam során nem csak felébresztjük a Kundalini energiát, hanem megtanuljuk azt is, hogyan lépjünk vele szeretetteljes és szelíd kapcsolatba. A tanfolyamon a Kundalini – Kígyónkkal egy békés, harmonikus, szelíd együttműködést fogunk elérni.

A Kundalini – Reiki tanfolyam része az energetikai beavatás is, amely során felébresztjük a Kundalinit és megnyitjuk a Kundalini – Reiki energia csatornáját az adott szintnek megfelelően.
A Kundalini felébresztése nem egyenlő azzal, hogy erőteljesen felhúzzuk a kígyót a koronacsakra területére!
A mi tanfolyamunkon a természetes energiával való szelíd kapcsolatteremtés a cél. A Kundalini energia ilyen módon képes kifejteni teremtő és tisztító hatását.

A Kundalini-Reiki a meditációs technikák dán tanáráról, Ole Gabrielsentől származik.
A földre egy Kuthumi nevezetű mester csatornázta le és adta át a tudását minden embernek, aki készen állt annak a befogadására. A Kundalini-Reiki energia megtisztítja az energiatestet és a csakrákat is. Támogatásában áll az egyetemes ismeretek, szeretet, béke és harmónia.
Napjainkban könnyen tanulható és továbbadható személyesen és távoktatás keretein belül is.

A Kundalini – Reiki egy olyan utat mutat számunkra, amely a megkönnyebbülés, elégedettség, nyugalom és boldogság eléréséhez vezet.

A Kundalini-Reiki három szintű tanfolyam keretén belül sajátítható el.
Kundalini – Reiki 1 tanfolyam díja 30.000 Ft.
Kundalini – Reiki 2 tanfolyam díja 32.000 Ft.
Kundalini – Reiki Mester tanfolyam díja 40.000 Ft.
Boosterek (3×3) 3×7.000 Ft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2020/003876
B/2021/000275

Jelentkezni a következő linken tudsz: https://www.reikineked.hu/jelentkezes

A tanfolyam online formában is elvégezhető. A technika távúton is kifogástalanul elsajátítható.
Az online tanfolyamokról bővebben itt olvashatsz.

Szeretettel,
Korponay Bocko Henrietta és Korponay Zoltán


Megosztás és kedvelés