Online Tanfolyamok

Reiki 1 tanfolyam
Reiki 2 tanfolyam
Reiki Mester tanfolyam
Reiki Tanár tanfolyam
Metamorf masszázs tanfolyam
A Bach – virágeszenciák csodálatos hatásai
Radiesztézia tanfolyam

Az Online tanfolyamokon történő részvétel:

A tanfolyamokon történő részvétel feltétele, hogy a jelentkezés után kapott képzésre vonatkozó felnőttképzési szerződést (jelentkezés után küldjük) 5 napon belül kitöltve és aláírva vissza kell küldeni a jelentkezőnek, valamint a képzés díját előre el kell utalni. A tanfolyam díjáról számla kerül kiállításra, melyet elektronikusan küldünk.

Amint beérkezett az utalás vagy még aznap, de legkésőbb másnap éjfélig elküldjük az írásos tananyagot. A tananyag megismerés után a tanfolyamon résztvevőnek egyeztetnie kell írásban (pl.: email, messenger üzenet) az időpontot az Online konzultációra. A konzultáció során minden felmerülő kérdést átbeszélünk és gyakorolunk. Amennyiben Reiki vagy Metamorf masszázs tanfolyami konzultáción vesz részt, javasolt a részvevő mellé egy további személyt hívni (párunk, rokon, barát – bárki), a hatékonyabb gyakorlás végett segíthet a tanfolyamon résztvevőnek.

Reiki tanfolyam esetén a képzés elvégzéséhez szükséges egy energetikai beavatás is, melyek idejét szintén írásban kell egyeztetni.

Az Online konzultáció Messenger-en videó hívás keretein belül történik, az eddigi tapasztalatok alapján 1-2 órát kell tervezni. Természetesen a hossza a kérdések számától is függ. Az Online konzultáció idejét javasoljuk a jelentkezéstől számított 1 hónapon belül kérni.

 A tanfolyam végén mindenki a Felnőttképzési rendszer által generált tanúsítványt kap, melyet postázunk.

Amennyiben több tanfolyamra jelentkezik a kedvezmény érvényesítéséhez egy összegben szükséges elutalni a tanfolyamok díját.

Az online tanfolyamok jelentkezéséhez kattints ide!

 Személyes tanfolyamaink időpontjai eléréséhez kattints ide!

Érdeklődni lehet:

Telefonon: +36704099529 vagy +36304290294

Facebook-on: www.facebook.com/reikineked

E-mail-en: reiki@reikineked.hu

Megosztás és kedvelés