Online Tanfolyamok

Az Online tanfolyamokon történő részvétel:

A tanfolyamokon történő részvétel feltétele, a jelentkezés során szükséges adatok kitöltése a jelentkezési oldalon. A jelentkezés beérkezése után hétköznapokon 24 órán belül küldjük számodra a tájékoztató e-mailt, amelyben minden fontos részletet megtalálsz az online tanfolyammal kapcsolatban. Szombaton és vasárnap az adminisztráció szünetel, így szíves türelmedet kérjük és köszönjük ez idő alatt. A tanfolyami díj kifizetésére előre utalással van lehetőség. Az utalásról szóló számlát e-mailben küldjük számodra, az utalás beérkezése után 24 órán belül (hétköznapokon). Az utalás beérkezése után 24 órán belül (hétköznapokon) e-mailben küldjük számodra az adott tanfolyamhoz tartozó írásos tananyagot és a beavatásokra, vagy konzultációkra szabad időpontokat is. Az időpontok egyeztetése mindig egyénileg történik, mert egyszerre csak egy emberrel foglalkozunk az online oktatások alkalmával. A konzultáció után postán küldjük számodra a felnőttképzési rendszer által generált tanúsítványt. A postázási költséget a tanfolyami díjak tartalmazzák.

Fontos tudnivalók, mielőtt elküldöd a jelentkezésedet!

A képzéseink a felnőttképzési rendszerbe történő regisztráció alapján zajlanak, így hivatalos tanúsítványt állítunk ki, amelyet felhasználhatsz a vállalkozásod bővítéséhez is.
– A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör
betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.
– A jelentkezésed során fontos, hogy valós adatokat adj meg, mert azok fognak szerepelni a felnőttképzési rendszerben. Amennyiben változtattál a neveden, de még nem jelentetted be hivatalosan, akkor a rendszer az addig használt neveddel fogja kiállítani a tanúsítványt.
– A jelentkezésed alkalmával, vagy legkésőbb a jelentkezésedet követő első egy héten belül utald el a tanfolyam díját, hogy megkezdhesd a tanfolyamot. Amennyiben ez nem történik meg a jelentkezésed érvénytelennek minősül.
– A konzultációt és szükség esetén a beavatást a jelentkezéstől számított egy hónapon belül érdemes megejteni.
– Minden online tanfolyam elvégzéséről a felnőttképzési rendszer által generált tanúsítványt postázzuk, amelynek költségét a tanfolyami díj tartalmazza.
– A tanfolyam elvégzése után is van lehetőséged kérdezni és segítséget kérni tőlünk. E-mailben, messengeren üzenetben, vagy telefonon.
Minden hétköznap elérhetőek vagyunk 10:00 és 17:00 óra között a következő telefonos elérhetőségek bármelyikén +36 70 409 9529 (Korponay Bocko Henrietta) / +36 30 429 0294 (Korponay Zoltán).

Válogass kedvedre online tanfolyamaink közül és kezd el az álmaid megvalósítását még ma!
Az online tanfolyamok jelentkezéséhez kattints ide!

Amennyiben maradnál a személyes tanulásnál, szemezgess offline tanfolyamaink közül.
Személyes tanfolyamaink időpontjai eléréséhez kattints ide!

Usui Reiki online tanfolyamok:
Az Usui Reikiről itt olvashatsz részletesen.
Reiki 1, Reiki 2 és Reiki Mester online tanfolyam végezhető. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. A Reiki tanfolyamok során 2 időpontot szükséges egyeztetnünk tanfolyamonként. Egy időpont a beavatásra és egy időpont az online konzultációra.
A beavatás táv energiamunkával történik, amely során a beavatott egy óra hosszát relaxál, meditál a megbeszélt időpontban, hogy megfelelően el tudjuk végezni számára az energetikai beavatást. A beavatás utáni napon, vagy maximum 1 hét különbséggel megejtjük az online konzultációt, amely messengeren, videóhívás keretén belül zajlik. Általában 1-2 óra hosszát vesz igénybe. Megbeszéljük a tanfolyamhoz tartozó elméleti részt, a felmerülő kérdéseket és elvégezzük a szintnek megfelelő gyakorlatokat is, hogy megfelelő tapasztalatokkal indulhass tovább az online tanfolyamról az energia világába. A szintek elvégzése között 21 nap szünet szükséges legalább. Ezt a 21 napot nevezzük tisztulási időszaknak, amely során a fizikai test alkalmazkodik a beavatás miatt megnövekedett energiamennyiséghez, amely a testen áthalad. A Reiki 1 online tanfolyam nem igényel előképzettséget, viszont a szintek egymásra épülnek.
Reiki 1 online tanfolyam díja 25.000 Ft.
Reiki 2 online tanfolyam díja 27.000 Ft.
Reiki Mester online tanfolyam díja 39.000 Ft.

Kundalini – Reiki online tanfolyamok:
A Kundalini – Reikiről itt olvashatsz részletesen.
A Kundalini – Reiki az Usui Reiki utáni fejlődést biztosítja. Előfeltétele legalább a Reiki 2 tanfolyam elvégzése.
Kundalini – Reiki 1, 2 és Mester tanfolyam végezhető online. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. A Kundalini – Reiki tanfolyamok során 2 időpontot szükséges egyeztetnünk tanfolyamonként. Egy időpont a beavatásra és egy időpont az online konzultációra.
A beavatás táv energiamunkával történik, amely során a beavatott egy óra hosszát relaxál, meditál a megbeszélt időpontban, hogy megfelelően el tudjuk végezni számára az energetikai beavatást. A beavatás utáni napon, vagy maximum 1 hét különbséggel megejtjük az online konzultációt, amely messengeren, videóhívás keretén belül zajlik. Általában 1-2 óra hosszát vesz igénybe. Megbeszéljük a tanfolyamhoz tartozó elméleti részt, a felmerülő kérdéseket és elvégezzük a szintnek megfelelő gyakorlatokat is, hogy megfelelő tapasztalatokkal indulhass tovább az online tanfolyamról az energia világába. A gyakorlatok ebben az esetben vezetett meditációs gyakorlatok, amikor megtanulunk kapcsolódni a saját Kundalini kígyónkkal, megtanuljuk, hogyan kapcsolódjunk vele úgy, hogy szelíd maradjon. A tanfolyamok során egy szeretetteljes, szelíd együttműködést érünk el saját magunk és a Kundalini kígyó között. A szintek elvégzése között 21 nap szünet szükséges legalább. Ezt a 21 napot nevezzük tisztulási időszaknak, amely során a fizikai test alkalmazkodik a beavatás miatt megnövekedett energiamennyiséghez, amely a testen áthalad.
A Kundalini – Reiki Mester tanfolyam után szabadon kérdehőek a boosterek. A booster 3 alkalmas táv beavatásból áll, amikor is a Kundalini energiát „begyökereztetjük” az energiarendszerbe, hogy az adott személy energiájához a legmegfelelőbben tudjon igazodni a Kundalini – Reiki energia, így sokkal harmonikusabb, lágyabb és kellemesebb állapot érhető el.
Kundalini – Reiki 1 online tanfolyam díja 30.000 Ft.
Kundalini – Reiki 2 online tanfolyam díja 32.000 Ft.
Kundalini – Reiki Mester online tanfolyam díja 40.000 Ft.
Boosterek (3×3) 3×7.000 Ft.

Gold – Reiki online tanfolyamok:
A Gold – Reikiről itt olvashatsz bővebben.
A Gold – Reiki a Kundalini – Reiki Mester tanfolyamra épül. Arra szolgál, hogy magasabb szintre emelje a Kundalini – Reiki energiát és, hogy finomítsa, lágyítsa azt. Különleges védelmet biztosít, amit az energiamunka által lehet megtapasztalni. 3 szintje van. Gold – Reiki 1, 2 és Mester tanfolyam. Ebben az esetben is érvényes a 21 napos tisztulási szünet, amelyet be kell tartani a szintek elvégzése között. Szintén 2 időpont egyeztetés szükséges egy online tanfolyam elvégzéséhez. Egy időpont a beavatásra és egy időpont a konzultációra. A Gold – Reiki esetén a gyakorlat kap fókuszt, amelyet a konzultáció alkalmával végzünk el. A tanfolyam menete azonos a Kundalini – Reiki és a Reiki tanfolyamok menetével. Görgess vissza és olvasd el figyelmesen.
Gold – Reiki 1 online tanfolyam díja 27.000 Ft.
Gold – Reiki 2 online tanfolyam díja 33.000 Ft.
Gold – Reiki Mester online tanfolyam díja 39.000 Ft.

Metamorf masszázs online tanfolyam:
A metamorf masszázsról itt olvashatsz bővebben.
A metamorf masszázs technika egy finom érintéseken alapuló energetikai munka, amely során előző életből, magzati korból és jelenkorból oldunk ki energetikai blokkokat, amelyek akadályozzák a jelen élet gördülékeny haladását.
A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. Az online tanfolyam menete hasonló az előző online tanfolyamok menetéhez. A különbség, hogy egy időpontot egyeztetünk, ami az online konzultáció időpontja. A konzultáció során átbeszéljük az elméleti részt és elvégzünk közösen egy teljes kezelést, így fontos, hogy legyen veled valaki a konzultáció alkalmával, akin el tudod végezni a metamorf masszázst. A konzultáció általában két óra hosszát vesz igénybe. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy megfelelően át tudjuk beszélni a felmerülő kérdéseket és megfelelően el tudjuk végezni a teljes kezelést. A tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető.
A metamorf masszázs tanfolyam díja 27.000 Ft.


Radiesztézia online tanfolyam:
A radiesztézia a földsugárzások mérésével foglalkozik. A tanfolyam során megismerkedhetsz a különböző sugárzások fajtájával, természetével, mint pl. a vízér, Ley vonal, Hartmann háló és hasonlók. Megtudhatod mi az elektroszmog, hogyan hat rád és hogyan tudsz védekezni ellene. Megtanulhatod a sugárzásokat és más egyéb energiákat, energetikai eltéréseket érzékelni. A tanfolyam megkezdésekor van lehetőség eszközök igénylésére is, amelyekről szükséges információt a jelentkezők számára e-mailben küldünk. Lengyel pálca, szenzibil és inga igénylésére van lehetőség.
A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot, így fel tudsz készülni az online konzultációra, ami messengeren zajlik, videóhívás keretén belül és kb. egy óra hosszát vesz igénybe. Amennyiben már van eszközöd készítsd elő a konzultációra, hogy el tudd végezni a szükséges gyakorlatokat. Amennyiben még nincs eszközöd, a jelentkezés után jelezd nekünk e-mailben és küldjük neked postán. Az igénylés pontos menetéről a jelentkezőket e-mailben tájékoztatjuk. A konzultáció időpontját egyénileg egyeztetjük e-mailben. A tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető.
Radiesztézia online tanfolyam díja 27.000 Ft.
Lengyel pálca – 3.500 Ft.
Szenzibil – 4.500 Ft.
Inga – 3.300 Ft.
(Az eszközök ára 2024-ben változatlan marad.)


A Bach – virágesszenciák csodálatos hatásai online tanfolyam:
Dr. Edward Bach a homeopátia atyja, Samuel Hahnemann kutatásai alapján indult neki az egyes növények és betegségek közötti összefüggések kutatásának. Eredeti szakmáját tekintve bakteriológus volt. Minden medicinával kapcsolatos munkásságát hátrahagyva vágott bele a folyamatos kutatásba annak érdekében, hogy kifejleszthesse a ma Bach virágterápia néven ismert növények esszenciáit, melyekkel pszichés betegségek okait célozhatjuk meg.
Bach a kutatásai során rájött, hogy bizonyos lelki állapotokra milyen típusú növény esszencia tud kedvezően hatni. Ez alapján létrehozta a 12 Gyógyírt. A 12 Gyógyír tartalmaz 12 növényt, amely mindegyike egy-egy negatívnak vélt lelki állapotra kedvezően képes hatni. A Bach virágterápia során nem tüneteket kezelünk, hanem magát a betegség okát vesszük célpontba. Bach tovább bővítette és jelenleg már 38 virágesszenciát ismerünk, amit a kezelések alkalmával használni tudunk. Ezen kívül létezik egy 39. esszencia is, ami az Elsősegély esszencia.
A tanfolyam során minden esszenciára külön hangsúlyt helyezünk, hogy kellőképpen el tudjuk sajátítani azok tulajdonságait és az egyes lelki állapotokra gyakorolt jótékony hatásait. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot, így fel tudsz készülni az esettanulmány megírására. A tanfolyam 3 esettanulmány megírásával zárul. Amennyiben szükséged van rá, természetesen online konzultációt is igénybe vehetsz. A tanfolyam előfeltétel nélkül elvégezhető.
A Bach virágesszenciák csodálatos hatásai online tanfolyam díja 37.000 Ft.


Az angyalok világa – Beszélgetés az angyalokkal online tanfolyam:
A tanfolyam során megismerkedhetsz a legnépszerűbb arkangyalokkal és megismerheted a világukat. Megtudhatod hogy miért léteznek, hogyan üzennek neked a hétköznapokban. Megtanulhatod, hogyan értelmezd az üzeneteiket és kapcsolatba is léphetsz velük. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. Ezután egyeztetjük a konzultáció időpontját, ami messengeren, videóhívás keretén belül zajlik és kb. egy – mésfél óra hosszát vesz igénybe. A tanfolyam során megtanulhatod érzékelni az őrangyalaidat, kérdezhetsz tőlük és játszhatsz is velük egy kicsit. A tanfolyam előfeltétel nélkül elvégezhető.
Az angyalok világa – Beszélgetés az angyalokkal online tanfolyam díja 37.000 Ft.

Angyal és angyalpecsét mágia online tanfolyam:
A tanfolyam előfeltétele bármilyen angyaltanfolyam elvégzése és az arról szóló tanúsítvány felmutatása a tanfolyam megkezdése előtt. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. Ezután egyeztetjük a konzultáció időpontját, ami messengeren, videóhívás keretén belül zajlik és kb. egy – mésfél óra hosszát vesz igénybe. A tanfolyam során egy magasabb szinten tanulunk az angyalokról és energiáikról. Nem csak arkangyalokról, hanem Atlantisz angyalairól és ránk hagyott örökségeikről, a pecsétjeikről is tanulunk. A tanfolyam során összeállíthatod saját angyali szertartásodat az általad kiválasztott témában és elkészítheted saját kezűleg azt az angyalpecsétet, ami megszólított a tananyag tanulása közben. A tanfolyam elvégzése után képes leszel magasabb szinten kommunikálni az angyalokkal és összekapcsolódni a világukkal.
Angyal és angyalpecsét mágia online tanfolyam díja 47.000 Ft.

Ásványokkal a Nőiségért online tanfolyam:
A tanfolyam során megismerkedhetsz az ásványok eredetével, energiájával, működésével. Több, mint 30 ásványfajtát gyűjtöttünk össze a Nőiség vonatkozásában. Ez azt jelenti, hogy több mint 30 ásványról tanulhatsz a tanfolyam során úgy, hogy a későbbiekben a Női energiáid helyreállítására tudod használni őket. Legyen szó vérmisztériumokról, mint pl. első menstruáció, első szexuális élmény, szülés. Ezen kívül ovuláció, termékenység, menopauza, érzelmi hullámzások, hangulatingadozások, párkapcsolati egyensúly helyreállítása és már hasonló érdekes témában fogod tudni alkalmazni az ásványokat. A tanfolyami díj beérkezése után küldjük e-mailben a számlát és az írásos tananyagot. Ezután egyeztetjük a konzultáció időpontját, ami messengeren, videóhívás keretén belül zajlik és kb. egy – mésfél óra hosszát vesz igénybe. A konzultáció során gyakorlatokat végzünk az ásványokkal pl. megtisztítjuk őket, feltöltjük őket, segítségül kérjük vezetett gyakorlatban a méhünk energiájának megtisztításához és hasonló izgalmas gyakorlatokat végzünk. A tanfolyam főleg hölgyeknek szól, de biztosak vagyunk benne, hogy az uraknak sem válik kárára. A tanfolyam előfeltétel nélkül elvégezhető.
Ásványokkal a Nőiségért online tanfolyam díja 37.000 Ft.


Megosztás és kedvelés