IET® tanfolyamok

Az IET® jelentése magyarul Integrált Energia Technika, az angol Integrated Energy Therapy® elnevezésből ered, mely egy következő generációja a kézrátételes kezeléseknek, egy hatékony energia rendszer, mely megszabadíthat a bennünk lévő energiablokkoktól.
Az IET® Stevan J. Thayer által kifejlesztett lila színű angyali energiát használja a kezelés során, melynek megismeréséhez az Energiamező kilenc gyógyító angyalán keresztül jutott hozzá.
A lila energiasugár segítségével a 12 szálú DNS-ből biztonságosan eltávolítható a múltat korlátozó energiaminták és egyensúly teremthető a jelenben, hogy megvalósulhassanak álmaink a jövőben.
Az Integrált Energia Technika egy viszonylag egyszerűbb technika az technikák között, jól alkalmazható kombinálva vagy kiegészítésként a masszás, Reiki és más hasonló technikákkal, de az IET® önmagában is jól működő energia terápia rendszer.
Az Integrált Energia Technika egy beavatás alapú energia rendszer. Minden IET® képzés közvetlenül a 12 szálú DNS-el dolgozik és újrarendezi a párokat. Az IET® tanfolyamok, beavatások egymásra épülnek, nem cserélhetők fel és nem hagyhatók ki.
Az általam tartott IET® tanfolyamok gyakorlatorientált tanfolyamok, a tanfolyamokon az akítv részvétel szükséges!

Az IET® tanfolyamokról:
Energiamező Angyalai tanfolyam:
A tanfolyam egy négy lépéses folyamatból áll, mely lehetővé teszi, hogy összekapcsolódjunk az IET® kilenc gyógyító angyalával (Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály angyalokkal).
A tanfolyamon megtanuljuk hogyan szólíthatjuk az IET® angyalait, milyen problémákkal fordulhatunk hozzájuk és miben lehetnek a segítségünkre.
A tanfolyam ára: 30.000,- Ft.

Tanfolyamra jelentkezem!

Integrált Energia Technika alapfokú tanfolyam:
Előfeltétel: Nincs előfeltétel, ettől függetlenül javaslom a Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyamot
Az alapfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből az első (fizikai) és második (érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy kitisztítsanak a sejtmemóriából fizikai és érzelmi energiablokkokat és a helyükön pozitív fizikai érzelmi energialenyomatokat hagyjanak.
A tanfolyam ára: 40.000,- Ft.

Tanfolyamra jelentkezem!

Integrált Energia Technaika középfokú tanfolyam:
Előfeltétel: Alapfokú IET tanfolyam elvégzése
A középfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből a harmadik (mentális) és negyedik (karmikus) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy kitisztítsanak a sejtmemóriából fizikai, érzelmi, mentális és karmikus energiablokkokat és a helyükön pozitív energialenyomatokat hagyjanak.
A tanfolyam ára: 45.000,- Ft.

Tanfolyamra jelentkezem!

Integrált Energia Technaika felsőfokú tanfolyam:
Előfeltétel: Középfokú IET tanfolyam elvégzése
A felsőfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből a negyedik (lélekküldetés) és ötödik (lélekcsoport) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy felfedezzék lélekküldetésüket és bevonzzák lélekcsaládjukat lélekküldetésük megvalósításához és álmaik valóra váltásához.
A tanfolyam ára: 50.000,- Ft.

Tanfolyamra jelentkezem!

A tanfolyamok hossza: 8 óra. A részvételi díj magában foglalja: a tanfolyam elvégzését igazoló amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, valamint központilag a felnőttképzési rendszerből kiállított magyar nyelvű tanúsítványt, magyar nyelvű jegyzetet, írószert, terembérleti hozzájárulást, illetve kávé, tea, ásványvíz, aprósütemény fogyasztását.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2020/003876

Szeretettel,
Korponay Zoltán

Megosztás és kedvelés