Online Reiki Mester tanfolyam + Online Metamorf masszázs tanfolyam

Online Reiki Mester tanfolyam + Online Metamorf masszázs tanfolyam

 

Úgy érzed, hogy hátrahagynád egy kis ideig a szürke hétköznapokat és a korlátozásokból "kiszakadva" egy kicsit felfrissülnél?

Tenni akarsz azért, hogy jobban érezd magad tesileg és lelkileg is?

Elakadtál az önismereti úton, vagy még csak rá sem léptél az ösvényére?

Ha a válasz igen,igen és igen, akkor itt a helyed!

A Reiki tanfolyamok által belepillanthatsz egy olyan világba, amely teljesen eltérő a jól megszokott fizikai világunktól.
A Reiki által megtalálhatod, hogy mi rejlik benned. A benned megbúvó energiát, életerőt és lehetőségeket is megtanulhatod észrevenni.
A Reiki által megtanulhatod, hogyan harmonizáld a környezeted úgy, hogy az számodra felemelővé váljon.
A Reiki által megtalálhatod a belső egyensúlyodat, amely a lelki és a fizikai egészségedre is jótékony hatással bír.
A Reiki által olyan alacsony rezgésű energiáktól szabadulhatsz meg, amelyek elengedése a személyiséged fejlődését szolgálhatja.

Hogy mit adhat neked a Reiki tanfolyam?

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. Betegség esetén felgyorsítja és könnyebbé teszi a gyógyulást, legyen szó önmagunkról, másokról, állatokról vagy akár növényekről. A Reiki nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve használható.

Miért lehet számodra hasznos a Metamorf masszázs tanfolyam?

A metamorfózis görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén, blokkokat okozva a test energiarendszerében ezzel gátolva az egészséges energiaáramlást. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik.

A metamorf masszázs lényegében nem egy igazi masszázs, hanem egy speciális lelki blokkoldó technika, amely finom, lágy érintésekkel a lábfejen, a kézfejen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet. Az érintésekkel hatva az idegrendszeren keresztül a tudatalattira is, feloldva az energiarendszert gátló blokkokat.

A metamorf masszázs segítségével három idősíkból hozott problémákat, blokkokat oldhatunk fel:
– Az előző életekből hozott és nem feldolgozott események
– A magzatkorból hozott sérüléseket, emlékeket
– A jelen életünkben átélt történések, amikre legtöbbször nem is emlékszünk

Ez a módszer bármely életkorban alkalmazható és semmilyen orvosi kezelési módszerrel nem ütközik a használata.
A blokkok oldásával a szervezet harmóniába kerül. Alkalmazása által a testi panaszok jelentős csökkenhetnek, visszatérhet a vidámság, önbizalom, életkedv, stb.

Találd meg a belső harmóniád a Reikinekeddel!

 

A képzésekre jelentkezni lehet üzenetben: ITT

vagy

email-ben: reiki@reikineked.hu