Ásvány karkötők

Mire figyelj, amikor ásványt vásárolsz?

1. Az ásványok nem helyettesítik az orvoslást!
2. Az ásványok nagyszerűen kiegészítik az orvosi kezeléseket, viszont semmiképpen sem helyettesítik azokat.
3. Az ásványok önmagukban kiváló energetikai támogatók, de tartós és maradandó eredményt az életedben akkor tudsz elérni, ha Te magad is megfelelően cselekszel.
4. Amikor ásványt vásárolsz mindig járj utána a megfelelő tisztítási és töltési technikáknak, mert az ásványok is képesek beszennyeződni az alacsony rezgésekkel és fontos, hogy rendszeresen tisztítsd és töltsd őket.
5. Mindig az első megérzés szerint válassz! Ez az igazi energetikai üzenet és összekapcsolódás a számodra legmegfelelőbb ásvánnyal.

Hogyan Tudsz tőlünk rendelni?

1. Válaszd ki a számodra szimpatikus ásványkarkötőt.
2. Írj e-mailt a reiki@reikineked.hu e-mail címre és tüntesd fel benne, hogy pontosan melyik ásványkarkötőt szeretnéd megrendelni és hány darabot kérsz. Amennyiben többféle karkötőt szeretnél, kérlek pontosan tüntesd fel az e-mailben.
3. Miután megkaptuk az e-mailedet 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben.
(Hétfőtől – Péntekig: 24 órán belül válaszolunk. Szombaton és Vasárnap: szünetel az adminisztráció, ezért szíves türelmedet kérjük.)
4. Miután egyeztettük a szükséges információkat, postázzuk számodra az általad kiválasztott karkötőt/karkötőket az egyeztetéstől számított egy héten belül. A csomagokat ajánlott formában küldjük, így biztosan kézhez kapod.
5. Szeretettel várjuk a visszajelzésedet a termékkel kapcsolatban miután kézhez kaptad a Facebook oldalunkon a vélemények között (www.facebook.com/reikineked), vagy e-mailben.

Bármilyen kérdésed merül fel a termékkel kapcsolatban, vagy tanulni szeretnél az ásványokról, keress minket bátran a fent megjelölt e-mail címen, vagy hívj a következő telefonos elérhetőségek egyikén:
+36 70 409 9529 (Korponay Bocko Henrietta) / +36 30 429 0294 (Korponay Zoltán).Akvamarin

A bátorság köve. Bátorságot és erőt ad a nagy lépések meghozatala előtt. Akkor is segít, ha nehéz elhatározni magad egy kapcsolat rendezésekor. A legendák szerint viselőjének boldogságot és szerencsét kölcsönöz. A torokcsakrához kapcsolódik, segíti a megfelelő önkifejezést. Energetizáló hatással bír.

Érdekesség: az akvamarinhoz kapcsolódó angyal Raguel arkangyal. Az igazság angyala. Isten barátjának is nevezik. Az emberi kapcsolatok elrendezője. Segít helyreállítani az emberi viharos kapcsolatokat.

Mikor ajánljuk Neked az akvamarint?
– Ha úgy érzed sok az elvarratlan szál az életedben.
– Ha úgy érzed túl sok a konfliktus a családi, kollegiális, baráti kapcsolataidban.
– Ha szeretnél harmonikus kapcsolatot létesíteni az emberekkel, legyen szó párkapcsolatról, baráti kapcsolatokról, kollegiális kapcsolatról, vagy egyéb más családi kapcsolatokról.

Ár: 3.500 Ft.
(+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Ametiszt

Mesterkristály, a koronacsakrához kapcsolódik, amin keresztül a spirituális energia áramlik az energiarendszerbe. Így segíti a tisztánlátást és a tiszta érzékelést. Segít tisztán látni az élet dolgait. Segít, hogy a célon maradjon a fókusz és az energia. Megtisztítja az aurát a sötét, befolyásoló, lehúzó energiáktól és erős védelmet nyújt ellenük. Nyugalmat és biztonságot kölcsönöz viselőjének.

Érdekesség: az ametiszthez Jeremiel arkangyal kapcsolódik. Ő az, aki vigyáz az ember lelkére. Amikor éppen egy tanítás kellős közepén érződik a fájdalom, Jeremiel akkor is ott van és vigyáz a határokra. Óvja és védi a lelket a sérülésektől és a sötét erőktől. Segít megérteni azokat a történéseket, amelyek miatt a lelki fájdalom kialakult, így segít a bölcsebbé válásban. Segít tisztán látni az életutat és az életcélt. Segít a tisztánlátásban az élet minden területén.

Mikor ajánljuk Neked az ametisztet?
– Ha szükséged van egy erős energetikai védelemre, mert folyamatosan valami elszívja az energiádat.
– Ha úgy érzed elakadtál a spirituális fejlődésben és szükséged van egy kis energetikai támogatásra.
– Ha szeretnél nyugodt, de határozott és védelmező energiákat magad körül.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)

Kalcit

Már évezredek óta használják a lélek megnyugtatására és az egyensúly megtaláláshoz. Segít, hogy újra önmagad lehess. Tisztítja a körülötted lévő energiákat és a közvetlen környezetedet is. Nagyszerű segítség az elengedési folyamatok során.

Érdekesség: a kalcithoz Azrael arkangyal kapcsolódik. A gyász angyala. Segít átlendülni a gyász folyamatán és feldolgozni a veszteséget. Ezt nem csak akkor teszi, ha egy ember elvesztéséről van szó, hanem akkor is, amikor egy kapcsolat, egy időszak, vagy egy tárgy elvesztésének meggyászolásáról van szó. Nagy segítség magzatvesztések utáni tisztulás esetén is.

Mikor ajánljuk Neked a kalcitot?
– Ha éppen elvesztetted egy szerettedet, vagy egy szakítás, esetleg magzatvesztés után jársz.
– Ha szeretnél energetikai támogatást kapni egy kapcsolat elengedésénél, vagy munkahelyváltásnál.
– Ha házasság, gyermekáldás előtt állsz és egy új korszak kezdete elé nézel.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Malachit

A női szervek köve. Bábakőként is ismert, mert jótékony hatását fejti ki a szülés során. Könnyedebbé és gyengédebbé varázsolja a szülést. A menstruációs ciklus és a vérzés nehézségeit, görcseit és egyéb fájdalmait teszi könnyedebbé. A szexuális elakadások megtisztítója. Segít előhozni a kreativitást, serkenti az agyfunkciókat, jótékonyan hat az idegekre, májra, reumára is.

Érdekesség: a malachithoz Rafael arkangyal kapcsolódik. Rafael nem csak a gyógyítás angyala, hanem az utazóké is. Kérd a segítségét bátran, ha beteg vagy, ha műtét, vagy bármilyen orvosi kezelés, terápia előtt, vagy után állsz. Számíthatsz a segítségére akkor is, ha segítőként dolgozol. Kérd a segítségét akkor is, ha a múltbéli traumákat, sebeket, vagy régi kapcsolatokat szeretnéd helyreállítani. A spirituális utat járók számára segít meglelni az igaz utat.

Mikor ajánljuk Neked a malachitot?
– Ha szeretnéd felgyorsítani a fizikai regenerációdat egy műtét, szülés, vagy más egyéb terhelések során.
– Ha szeretnél erős energetikai védelmet kapni utazásaid során.
– Ha szeretnél tiszta, magasztos, könnyed támogató energiákat a szülésed energetikai megtámogatásához, vagy szeretnéd könnyebben megélni a menstruációt, vagy az ovulációt.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)

Rózsakvarc

A női szívcsakra természetes rezgésével azonos rezgésű ásvány. A szeretet, a szépség és a nőiség köve. Felszínre hozza a legbelsőbb, őszinte szeretetet, ami által minden félelem eliszkol. A női szervek nagy harmonizálója. Segít visszatalálni őszinte női, szeretetteljes mivoltodhoz. Segít meglátni a természetes szépséget.

Érdekesség: a rózsakvarchoz Ariel arkangyal kapcsolódik. A természet angyala. Az ő feladata, hogy felügyelje a természet folyamatait, eseményeit. Ő felelős azért is, hogy az ember a saját maga, őszinte természeténél megmaradjon és mentesüljön az energetikai salakanyagoktól. Segít visszatalálni legbelsőbb énedhez és segíti a természetes kapcsolódást önmagaddal. Megkönnyíti a természethez való kapcsolódást is.

Mikor ajánljuk Neked a rózsakvarcot?
– Ha szeretnéd megnyitni a szívedet és erősebben érzékelni a szeretetet.
– Ha szeretnéd energetikailag megtámogatni a nőiségedet, a menstruációdat, az ovulációdat, a fogantatást, a szülést, vagy a menopauzát.
– Ha szeretnél kapcsolódni a nőiségeddel, vagy lágyítani a női energiáidon.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Hegyikristály

A női energiákat a hormonháztartás energiájához kapcsolódva hozza egyensúlyba. Ajánlott használni az első menstruációtól, vagy várandósság előtt, alatt és után is. Az idegrendszer energiáit segít helyrebillenteni, így kiváló segítség lehet a női ciklus hullámzó szakaszaiban. Az egyensúly beálltával segít felszínre hozni a tudatalatti bölcsességeit, így a hullámzó kedélyek nem vonják el a figyelmet a valódi igazságról. Mesterkristály. Erős energetikai védelmet biztosít viselőjének és megtisztítja a sötétebb, nehézkesebb energiáktól. Felerősíti a mellette lévő ásványok hatását.

Érdekesség: a hegyikristályhoz Raziel arkangyal kapcsolódik. Segít felfedni a tudatalatti titkait és felszínre hozni a rejtett tudást. Érdemes őt hívni vizsgázás előtt, illetve, olyan helyzetben, amikor nincs kire számítani. Ilyenkor segít felszínre hozni a tudatalatti bölcsességét és felcsillan a megoldás.

Mikor ajánljuk Neked a hegyikristályt?
– Ha szeretnéd megtámogatni a női energiáidat, a menstruációdat, szülésedet.
– Ha szeretnél stabilabb maradni akkor is, ha a női ciklusod igen csak ingadozó és szeretnéd elkerülni a nagy hangulatingadozásokat.
– Ha szeretnél erős energetikai védelmet magad körül.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Fluorit

Elősegíti a spirituális fejlődést, az önelfogadást és a megértést. A megértés által a békére sarkall. Tisztítja az aurát és védelmet biztosít. Nyugtatja az elmét és a lelket. Védelmet nyújt az elektroszmog káros hatásai ellen.

Érdekesség: a fluorithoz Chamuel arkangyal kapcsolódik. Angyali energiájával támogatja az önelfogadást. Az emberi gyarló érzéseket segít leküzdeni és szeretetté varázsolni, mint pl. az aggódás, irigység, depresszió, kétségbeesés, magány és elhagyatottsás érzése. Békét, szeretetet, harmóniát és egyensúlyt hoz az emberek lelkébe. Az emberi kapcsolatokban és egyébként a világban jelen lévő gonosz, sötét energiák elűzése is a feladatai közé tartozik.

Mikor ajánljuk Neked a fluoritot?
– Ha szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz.
– Ha szeretnéd, hogy legyen egy állandó energetikai segítséged az energiáid tisztán tartásában és védelmében.
– Ha sok elektronikai eszköz vesz körül és nem megfelelő az alvásod.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Citrin

Mesterkristály. A Nappal áll szoros kapcsolatban és hordozza az energiáját. Ezért a napfonat csakrával kiválóan kapcsolódik, ami az életerő központja. Erős energetikai tisztító és védelmező hatással bír, ezért érdemes a hétköznapokban is viselni általános védelem és töltődés szempontjából. Mindezek mellett szerencsehozó és pénzmágnes hatással is bír.

Érdekesség: a citrinhez Gábriel arkangyal kapcsolódik. A vajúdó és szülő nők védelmezője. Támogatja a kreativitást és minden olyan szakmát, amely hírt visz az emberekhez. Segít felismerni életed értelmét és célját, amikor depressziós vagy és nem találod az életörömöt. Segít, amikor döntést kell hozni, vagy éppen egy nagy változáson mész keresztül. Segít, hogy fel tudd dolgozni gyermekkori sebeidet. Segít kilábalnod egy kilátástalan helyzetből. Segít a továbblépésben és a fejlődésben. Védelmet nyújt az önpusztítás ellen.

Mikor ajánljuk Neked a citrint?
– Ha szeretnéd energetikailag megtámogatni az anyagi javakat.
– Ha több szerencsére van szükséged ahhoz, hogy elérd a számodra megfelelő anyagi biztonságot.
– Ha szeretnéd visszanyerni a lendületet és az életenergiádat.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Aventurin

Rezgése a férfi szívcsakra rezgésével szinte azonos. Ezért különösen jól illik a férfi energiák tisztításához, ami kiegészíti a női fejlődést. Hiszen, ha van mellettünk egy férfi, akivel az egységet képviseljük, akkor a közös energiákat viseljük és nem elég az egyiket tisztítani. Érdemes ilyenkor megajándékozni kedvesünket egy aventurin marokkővel, medállal, vagy karkötővel.

Érdekesség: mivel a férfi szívcsakra rezgésével azonos az aventurin rezgése, ezért férfiak esetében kedvezőbben tudja kifejteni jótékony hatását.

Mikor ajánljuk Neked az aventurint?
– Ha szeretnéd harmóniába hozni férfi energiáidat.
– Ha önfejlesztésbe kezdtél és szeretnéd, hogy a férjed, barátod, vőlegényed, kedvesed is magasabb rezgésszintre kerüljön.
– Ha szeretnél kapcsolódni a valódi férfi energiáddal, ami harmonikus, stabil és erőszakmentes.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)
Tigrisszem

A mesterkristályok egyike. Az egyensúly köveként is emlegetik, mert összhangba hozza a jin és jang energiákat. A jin a finom, női, lágy energiákat jellemzi. A jang pont az ellentéte, az erősebb, határozott férfi energiákat jellemzi. A depresszióhoz kapcsolódó energetikai elváltozásokat is helyreállítja.

Érdekesség: Gyakran használják átkok, rontások elleni védelemre is.

Mikor ajánljuk Neked a tigrisszemet?
– Ha úgy érzed, hogy káosz uralkodik az életedben és szeretnéd végre megteremteni az egyensúlyt és a harmóniát magadban és a környezetedben is.
– Ha szeretnél egy erős energetikai védelmet magad köré, amely megvéd a hétköznapi átkok, rontások ellen is.
– Ha szeretnéd harmóniába hozni a párkapcsolatodat, akkor érdemes neked és a párodnak is viselnie egy tigrisszem karkötőt.

Ár: 3.500 Ft. (+700 Ft. csomagolási és postaköltség)
(2db karkötő rendelése esetén a postaköltség 990 Ft.
3db karkötő rendelés esetén a postaköltség INGYENES.)