Visszajelzések

Az oktatás nagyon gyakorlatias, számomra minden könnyen érthető volt. Látszik, hogy a tanítónk már régóta gyakorolja ezt a módszert és igazán a kezében van. Több különleges élményem is volt a tanfolyam alatt és azóta is használom ezt a gyógyítási módszert szinte mindennap. Amit én ettől az egésztől kaptam az egy olyan technika amivel jobbá tehetem a magam és környezetemben élők egészségét. Őszintén ajánlom mindenkinek, mert nekem sok jó tapasztalatom volt a használata közben!

Dávid


Mindenkinek csak ajánlani tudom Zoltánt aki szeretne a Reikivel megismerkedni!Mai világban kevés az ilyen tiszta lelkű, lelkiismeretes,rendes ember!!!Örülök ,hogy tőle tanulhattam és ezt nagyon köszönöm neki!!!Bármikor lehet kérdezni mindig rendelkezésre áll.És tanfolyam után is lehet tőle segítséget kérni!Szerintem nagyon jó,, tanár”!!

Livi


Zoltán személyében egy igazi reiki mestert, lelkiismeretes tanítót ismerhettem meg, akihez bátran lehet kérdéseinkkel fordulni. Útmutatást nyújt és segítőkészen felajánja a gyakorlás lehetőségét. A tanfolyam végeztével se hagyja magára a tanuló reikist. A többi tanfolyamhoz képest jóval olcsóbb, de az értékéből semmit nem veszít. Színvonalas és oldott hangulatúak a tanfolyamok. Elég időt szán a gyakorlati részre is és nem azon van, hogy minél előbb lezavarja.
A reikit Zoltán által ismertem meg és sajátítottam el és azóta rengeteg pozitív hatás ér nap, mint nap. Megtanultam a negatív energiákat száműzni az életemből és a segítség, amit ez által tudok más embereknek nyújtani felbecsülhetetlen értéket képvisel számomra. Örökké hálás leszek azért, amit ott tanultam és büszke vagyok, hogy tőle tanulhattam!

Lizy


Szeretettel ajánlom Mindenkinek Zoltánt, aki szeretne megismerkedni a Reiki rejtelmeivel. Nehezen választottam Vezetőt magamnak,de a “véletlen” Őt küldte elém.(bár tudjuk, hogy véletlenek nincsenek)
Zoltán nyugalma, hozzáértése, megbízhatósága jó választás volt. Nem engedi el a kezeteket a tanfolyam végén sem. Bármit, bármikor kérdezhettek Tőle.

Liza


Kedvesek! “Véletlenek” sorozata után jutott el hozzám Zoltán és az általa tartott Reiki tanfolyamok híre. 8 éve készültem és vártam, hogy olyan tiszta rezgésű, nyugodt, megbízható oktatót találjak, mint Ő. Mivel magam is “szakmabeli” vagyok, ez nekem elsődleges szempont volt! Hálás vagyok az égieknek, hogy megmutatták Őt nekem, hogy eljött hozzám Zalaegerszegre és átadta tudását! Sok szeretettel ajánlom Nektek Zoltánt és a tanfolyamait!

Matus Vivien
/Spritituális tanító és gyógyító/


Sziasztok! Én inkább csak kiváncsi voltam. Rátaláltam erre az oldalra, és eljöttem az első tanfolyamomra. Lassan jövök a következőre, mert érdekel. Ajánlom mindenkinek, aki kiváncsi, vagy éppen érdekli.

Brigitta


Sziasztok!
A tanfolyam óta sokkal jobban érzem sz embereket… pontosabban az energiájukat.Imádtam a tanfolyamot..az oktatót… és örülök hogy könnyebbé tette az életemet… Hálás vagyok érte��

Ági


Sziasztok! Kati vagyok. A tanfolyam első napja óta hatalmas fordulatot vett az életem. Nem csak arra tanított meg hogyan érzékeljük az energiákat és bánjunk vele, de meg tanított arra is hogyan kezelhetem könnyedén az indulataimat. Ezidáig minden erőfeszítésem ellenére nem ment. Köszönet érte, és a türelemért, a kedvességért, a közvetlenségért, a tanításért és mert egy csodálatos embert ismerhettünk meg személyedben! Hála! Köszönet! Áldás!

Kati


 

Megosztás és kedvelés
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •