Reikineked

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

 

Korponay Zoltán vagyok, foglalkozásomat tekintve informatikus, informatikai biztonsággal foglalkozom.

17 éves koromban találkoztam először a Reikivel. Kerestem az utam, egy teljesen materialista világból érkeztem. Egy olyan világ tárult szemem elé, melyet előtte el sem tudtam képzelni. Nem volt kivel beszélnem róla, nem volt kihez forduljak a kérdéseimmel. Akkor nagyon megvoltam ijedve, de végül sikerült megtalálnom az utam.

Az elmúlt több mint 20 évben volt lehetőségem sok-sok alkalommal használnom a Reikit és így meggyőződéssel állíthatom, hogy a Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket.

Több Reiki irányzattal megismerkedtem, egy kicsit talán mindegyik más de az alapok mindegyiknél ugyanazok.

2015 óta tanítom a Reikit a tanulni vágyók részére. Sok szkeptikussal találkoztam már, de eddig még senki nem ment egy tanfolyamról sem haza úgy, hogy azt mondja: „nem érzem az energiát”. Bárki megtanulhatja, nincs olyan, hogy: “Én ehhez nem vagyok tehetséges”. Mindenkinek működik, egyszerűen csak gyakorolni kell.

Sokan azt gondolják, hogy ha megtörtént a Reiki Mesteri beavatás, akkor Ők már Mesterek. Úgy gondolom, hogy ez csak egy lépés a sok közül, a Mesterré válás útján. Nekem évek kellettek ahhoz, hogy eljussak oda, hogy továbbadjam a Reikit másoknak.

Minden nap, minden tanfolyamon és minden tanítványtól Én is tanulok. A tanfolyamokon és az utána következő beszélgetések során a Reiki irányelvei alapján irányt mutatok , de a lépéseket már mindenkinek magának kell megtennie.

Szokták kérdezik, hogy miért „Reikineked”? Egyszerűen ez jutott eszembe, ezt a Reiki-t Én adom át Neked. Tőlem-neked, így lett „Reikineked”.

Megosztás és kedvelés
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •